verhuisd!

De puppen zijn verhuisd! Ze zijn van de woonkamer naar de serre gegaan, maar belangrijker voor ze is dat ze daar veel meer ruimte hebben gekregen. Naast de werpkist hebben ze nu een rennetje waar ze vrolijk kunnen ronddartelen. Ook de grote knuffels kunnen er nu in, daar maken ze dankbaar gebruik van om op, onder of tegenaan te liggen. Ze waren ook aan wat meer ruimte toe nu ze elkaar en de wereld om zich heen gaan ontdekken. Naast het binnenrennetje hebben ze ook al een buitenrennetje, met het mooie weer op komst zal dat zeker snel gebruikt gaan worden. Ze kunnen daar op de stenen maar ook op een stukje gras spelen. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van de pups om met zo veel mogelijk verschillende ondergronden kennis te maken. Overigens zijn al deze rennetjes geleend en in elkaar gefabriceerd door lieve vrienden, waar ik heel blij mee ben!
Ondertussen wordt er nog steeds veel geslapen, het zijn heel relaxte pups, ze slapen veel en worden ’s ochtends ook niet al te vroeg wakker. Fijn voor de toekomstige baasjes lijkt me;-)
Het rennetje biedt weer allerlei nieuwe slaapplekken!! Maar het allerfijnste plekje is wel tussen de kist en het raam… nu kan het nog binnenkort zal het daar denk ik te krap gaan worden!

Geplaatst in Algemeen.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *