Foto-sessie

Dit weekend kwam Jenny Ross foto’s maken van de hondjes. Dat was nog een hele klus want hondjes van nog geen zes weken blijven echt niet stil zitten voor de camera! Toch zijn ze erg mooi gelukt. Deze kan ik vast delen …..

Zoals op de foto’s is te zien worden het al echte hondjes…. het eten bij mamma Whisper neemt nu snel af. De brokkenpap die ze eerst kregen is vervangen door geweekte brokken, het is de bedoeling dat ze,als ze naar hun nieuwe baasjes gaan, ‘gewoon’ droge brokken kunnen eten.

Het zijn ondertussen heel sociale hondjes, mede door al het bezoek waar ze zich iedere keer weer met enthousiasme op storten. Naast volwassenen komen er nu ook kinderen op bezoek en ook die vinden ze leuk. Of dat helemaal wederzijds is is de vraag, kleine kinderen moeten vaak even wennen aan de scherpe tandjes. Maar deze lieve meisjes hadden daar geen last van..Ze gaan iedere dag naar buiten en vinden dat heerlijk….

De stofzuiger heeft ook geen geheimen voor ze, ze rennen enthousiast naar me toe als ik met de stofzuiger naar het rennetje kom – deze foto is alweer van twee weken geleden..

De komende weken zullen we vast nog stappen gaan zetten, die ik hier zal delen!

Tot slot nog een mooie foto van Jenny van een van de pupjes, een heel relaxte whisper en mijzelf

Geplaatst in Algemeen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *