zomer


Het is echt mooi weer geworden en dus mochten de pupjes naar buiten. Dat was erg aan ze besteed. Deze kleine pup ging in volle vaart eens kijken wat er op het gras allemaal te doen was. Gras is weer heel nieuw voor ze en daar moeten ze echt even kennis mee maken, snuffelen, kijken en als ze eenmaal weten hoe het voelt vinden ze het heel erg leuk want aan het gras zitten allemaal luchtjes, misschien hebben er wel kippen of konijnen gelopen en verder liggen er blaadjes en takjes, allemaal dingen om verder te onderzoeken…Mamma Whisper was ook buiten. Omdat ze iedere keer als ze zich vertoont tien pups aan zich heeft hangen bleef ze even achter het gaas. Daar waren deze beide pups het maar matig mee eens! Om haar – en haar baasje – wat vrije tijd te gunnen mocht ze overigens afgelopen weekend even mee naar een terrasje, dat vond ze heerlijk, even wat tijd voor haar alleen…

Na het gras was het heerlijk bijkomen in het zonnetje!

Langzaam maar zeker krijgen de pups ook allerlei nieuwe uitdagingen aangeboden. Dit hangende flostouw viel erg in de smaak bij de pups.

Omdat het toch nog wat fris was om buiten op de stenen in slaap te vallen hebben ze daarna toch maar een lekker warm kleedje gekregen, waarna ze nog heerlijk even in het zonnetje mochten blijven liggen. 

Geplaatst in Algemeen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *